Pocetna stranica O nama Djelatnosti Ponuda Noviteti Kontakt
 
 

ISO 9001: 2000  ISO 14 001:2004  ISO 22 000 :2005  HACCP

 
     
  Politika kvalitete  
 

Suvremeni uzgoj životinja i sve veći zahtjevi tržišta glede kakvoće mesa i mesnih proizvoda, uvjetuju i sve veće zahtjeve u pogledu hranidbe životinja.
Kvaliteta stočne hrane i vitaminsko mineralnih dodataka stočnoj hrani jedna je od najbitnijih čimbenika naprednog i profitabilnog uzgoja stoke.

Agrocroatia je 2005. godine dobila međunarodni certifikat HACCP kojim se potvrđuje da se proizvodnja AC premiksa odvija po strogo utvrđenim međunarodnim standardima kvalitete, odnosno pod strogo kontroliranim nadzorom od nabave i kvalitete sirovina procesa proizvodnje, pakiranja pa sve do skladištenja i distribucije do krajnjeg korisnika.
Sirovine se nabavljaju od odobrenih i provjerenih proizvođača, a njihova kakvoća kontrolira se u kemijskim i biološkim laboratorijima ovlaštenih institucija. Gotovi proizvodi redovito se analiziraju na higijensku, kemijsku i bakteriološku ispravnost, a po potrebi rade se i analize na radioaktivnost i teške metale.

Prednosti HACCP sustava:
- smanjenje rizika isporuke zdravstveno neispravnog proizvoda
- osiguranje ispunjavanja specifikacija proizvoda
- osiguranje dosljednosti u kvaliteti proizvoda
- povećanje povjerenja i zadovoljstva kupaca
- osiguranje provedbe zakonskih propisa i dokaza o primjeni tih propisa

Ac premiksi su potpuno ekološki prihvatljivi i tehnološki usavršeni proizvodi. Kontrola njihove kakvoće pod stalnim je nadzorom Hrvatskog veterinarskog instituta u Zagrebu, a osim toga, primjena AC premiksa u uzgoju i tovu domaćih životinja pod stalnim je nadzorom i stručnog tima naših agronoma i veterinara.
Proizvodni program AC premiksa prilagođen je svim vrstama i kategorijama životinja.
AC premiksi proizvode se u koncentracijama od 0,5%, 2,5% i 5% ovisno o potrebama i zahtjevima kupaca, a pakiraju se u visoko kvalitetnu ambalažu od 5 kg i 25 kg.

 
 
 
2007. Agrocroatia Nova d.o.o. Sva prava pridržana